Vezi Clienții Noștri
See Our Clients

Un eveniment plin de iubire și voie bună aduce acestă lună, astfel primul eveniment din calendar este Dragobetele. Chiar dacă sunteți la începutul relației sau de ceva timp, tot este frumos să te gândești în această lună și la jumătatea ta și să o surprinzi cu ceva de care s-ar bucura. Dacă persoana iubită se confruntă cu alopecia, noi ne-am gândit să îți ușurăm luna și am venit cu o listă de sugestii pentru un cadoul perfect.

S et de tuns părul

Dacă iubitul tău merge des la frizer atunci acesta ar putea fi un cadou drăguț pentru el. Acest lucru îl va ajuta și să nu mai cheltuie acei bani. Deoarece sunt foarte multe opțiuni când vine vorba de aparate de tuns, noi îți recomandăm să investești banii într-unul care are un cap de tuns de înaltă calitate și care vine la set cu periuță de curățare și mai multe accesorii. De obicei vin în cutiuțe drăguțe care pot fi ușor ambalate. Și dacă primești aprobarea partenerului poți să îi propui să îl tunzi și tu!

Cremă de ras hidratantă pentru scalp

Pentru că pielea scalpului este sensibilă și necesită atenție. De multe ori bărbații cu tenul sensibil se irită ușor, atunci această atenției le-ar face un bine. Aceste creme pot fi pentru ras sau după ras. Astfel ele pot ajuta pielea să se calmeze mai repede.

O șapcă sau căciulă

Cum iarna încă nu a trecut acest cadoul poate fi folosit imediat și se vor bucura pentru că ei resimt mai puternic vântul, ploaia și frigul. Și ce e mai plăcut decât să te simți confortabil și la cald.

Micropigmentarea Scalpului

Da, consultația este gratuită și îi poți oferi o soluție nechirurgicală și cu rezultate instante și permanente. Fiind o soluție nouă pe piață și sigură ar fi un cadou unic. Prin această procedură își poate recăpăta linia frontală dacă a pierdut-o și densitatea, acestea fiind lucruri importante pentru bărbați. Așa că de ce să nu se bucure de o transformare și un nou look începând de anul acesta?