Întrebări frecvente

 • Va crește părul după tratamentul de micropigmentare a scalpului?

  Nu, deoarece este un tatuaj medical, care imită foliculii de păr pentru a crea o iluzie naturală, iar procedura constă în introducerea de pigment în stratul superficial al pielii.

 • De ce aș apela la MPS dacă nu mai crește părul?

  Această procedură este creată pentru persoanele care se simt confortabil cu părul scurt, s-au săturat să se bazeze pe diverse pastile/suplimente sau alte produse pentru camuflarea cheliei, calviției sau pentru cei care nu doresc să apeleze la o procedură chirurgicală pentru a recăpăta linia frontală înapoi. Persoane care nu pot apela la transplant de păr sau persoane care doresc să mascheze cicatrici, inclusiv persoane care au pierdut cursa cu pierderea părului. Oricare din aceste categorii sunt pe mâini sigure la Hair O’Dot.

 • Câte sesiuni sunt necesare pentru un tratament complet?

  Capul uman are un uimitor număr de 200 de foliculi per centimetru pătrat. Nu este surprinzător faptul că, de obicei, durează cel puțin trei sesiuni pentru a obține rezultatul dorit pe un cap în principiu chel. Aplicăm un pigment deschis în timpul sesiunii numărul 1. În sesiunea 2 vom ajusta culoarea pentru a obține o potrivire perfectă cu foliculii naturali (uneori folosind chiar și 2-3 nuanțe de pigment pentru a obține rezultatul perfect), adăugând densitate și oferind look-ul natural a liniei frontale. În sesiunile ulterioare ne concentrăm pe completarea aspectului și adăugarea detaliilor.

 • Cum voi arăta după un tratamentul de MPS?

  Vă puteți aștepta la un rezultat instantaneu vizibil al liniei părului, precum și la o anumită roșeață, care durează de obicei doar câteva zile. În mod tipic, punctele pigmentate vor părea mai întunecate decât planificat cu până la patru săptămâni înainte ca pigmenții să se reducă la dimensiunea lor naturală și finită, oferindu-vă aspectul natural pe care îl doriți. Toate tratamentele noastre includ 2-3 sesiuni, rezultatul fiind îmbunătățit cu fiecare sesiune, deoarece fiecare strat nou este adăugat pentru a construi densitatea și culoarea ce va duce la obținerea unui rezultat perfect și natural.

 • Care este pregătirea și calificările specialistului?

  Andra Dascălu, specialista noastră, a fost educată și angajată la compania care a inovat tehnica de Micropigmentare a Scalpului la nivel internațional. La sediul central din Anglia a lucrat timp de 4 ani cu sute de clienți și mii de sesiuni realizate. Datorită pasiunii și dedicației a fost și trainer în UK, New York și Dubai. Pe parcursul carierei a obținut și nivelul 4 în Micropigmentarea Scalpului, cel mai înalt nivel care se poate obține în acest domeniu, diplomă eliberată de guvernul Marii Britanii pe baza portofoliului personal și a cunoștințelor teoretice și practice din domeniu. Este singura din România care deține această distincție. În plus, multitudinea testimonialelor din mediul online, atât naționale cât și internaționale oferă transparența calității muncii acesteia. În România, Andra Dascălu este singura specialistă care deține cel mai mare portofoliu propriu al tratamentelor.

 • Cât de rapid pot să realizez procedura de Micropigmentare a Scalpului?

  Considerăm că este o decizie foarte importantă în viață. Deși suntem convinși că veți iubi rezultatele, insistăm să aveți o perioadă de gândire de minim 24h între consultație și tratament.

 • Cât timp trebuie să aștept între sesiuni ?

  În timpul consultației gratuite specialista noastră va crea un pachet personalizat pentru fiecare caz în funcție de câte sesiuni este nevoie. În mod normal, sesiunile se vor desfășura după cum urmează: Consultația inițială care este gratuită, unde aflați absolut toate informațiile de care aveți nevoie și unde se realizează testul de pigment. Prima sesiune va avea loc după minim 24h de la consultație pentru a avea timp să vă hotărâți dacă MPS este pentru dumneavoastră. A doua sesiune va avea loc după 10-14 zile de la finalizarea primei sesiuni. Cea de a treia sesiune va avea loc după 1 lună – 1 lună jumătate față de a doua sesiune. Cea de a patra sesiune va avea loc după 6-9 luni, doar dacă este cazul, iar mai apoi restul retușurilor când considerați de cuviință. Consultațiile și sesiunile se realizează doar pe bază de programare.

 • De ce este nevoie și de consultație?

  În timpul consultației gratuite aveți ocazia să adresați toate întrebările și nelămuririle specialistei noastre. Tot în timpul consultației ajungem și noi să ne cunoaștem și să completați un istoric medical care să asigure rezultatele pe care ni le dorim. Tot aici va avea loc și un test de pigment, durează 5 minute și ne garantează faptul că nu veți avea reacții adverse, nedorite pe parcursul sesiunilor. Nu a existat nici un caz până în acest moment, dar dorim să menținem acest trend.

 • În cât timp va dispărea tratamentul de MPS?

  Tratamentul a fost creat cu intenția de a fi permanent, însă ca orice tatuaj va fi nevoie de retușuri. Noi recomandăm ca retușurile să fie planificate o dată la fiecare 2-5 ani, în funcție de cum ați avut grijă de scalp, soarele fiind dușmanul numărul unu care poate strica aspectul acestuia.

 • Am rămas cu cicatrici de pe urma transplantului de păr, se pot camufla cu ajutorul Micropigmentării Scalpului?

  Da, putem camufla orice fel de cicatrice (excepție cele cheloide), indiferent de proveniență, astfel vei putea purta cât de scurt dorești părul.

 • Ce garanție oferiți tratamentelor realizate?

  Oferim o sesiune gratuită, valabilă un an de la ultima sesiune. În cazul în care doriți modificări ușoare sau observați o zonă care ar trebui insistat, ne dai un telefon și programăm sesiunea de care ai nevoie. Pentru mai multe detalii vezi secțiunea „Garanția Hair O’Dot” de la Despre noi.

 • Se va modifica culoarea pigmentului în timp?

  La Hair O’Dot lucrăm cu cele mai noi tehnici în domeniu, implementând standardele internaționale în tratamentele oferite. Inclusiv pigmentul este unul organic care nu are bază acrilică, fiind premiat pentru cel mai bun pigment din industria Micropigmentării Scalpului. Avem clienți care după ani de zile sunt în continuare foarte mulțumiți de rezultatele oferite de noi.

 • Cât de dureroasă este procedura?

  Durerea este subiectivă, însă majoritatea clienților au descris durerea din timpul procesului ca una suportabilă, mai mult deranjantă decât durere propriu-zisă. Disconfortul care se resimte pe parcursul tratamentului trece în foarte scurt timp, odată cu extragerea acului din piele.

 • Cât de des va trebui să mă tund?

  Clienții noștri preferă un păr ras, asta ar însemna o tunsoare la 2-3 zile. Tunsoarea se poate realiza prin orice metodă, fie cu lama, shaver, clipper etc., tratamentul nu va fi afectat și nu va dura mai mult de 5 minute. Dacă părul va crește mai mult de atât rezultatul va fi vizibil datorită lipsei de omogenitate.

 • Cât de greu este de întreținut tratamentul?

  Nu este deloc greu, nu vă impune un stil de viață și nu vă leagă de o serie de medicamente pe viață. Primele zile după realizarea sesiunii veți evita transpirația excesivă în zona scalpului, apa sărată, piscinele și soarele fără cremă de protecție. Iar ca și întreținere pe termen lung sunt nevoie de 5 minute pentru a vă tunde și aplicarea cremei de protecție solară, 50+. Este atât de simplu!

 • Dacă doresc să schimb aspectul sau să renunț la tratament?

  Nu am avut nici un client până în ziua de astăzi care să dorească să renunțe la tratament. Cu toate acestea, dacă doriți retragerea pigmentului din piele este posibil cu ajutorul laserului. Procesul este asemănător ca cel de la tatuaje, doar că în cazul Micropigmentării Scalpului, pigmentul este depozitat în al doilea strat de piele, fiind foarte ușor de scos în doar câteva sesiuni de laser.

 • Cât costă?

  Prețul întregului tratament diferă în funcție de suprafață, condiția scalpului și alți factori. Prețul este împărțit pe numărul de sesiuni, la fiecare sesiune se plătește o parte din suma întregului tratament. Prețul face parte dintr-un pachet care se comunică personal pe baza evaluărilor.

Încă nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?

Întreabă-ne acum!