Testimoniale

Google

Lucian Lupu
“M-am tot gândit cum aș putea începe această recenzie...Am ajuns in cabinetul Andrei pentru un motiv, clar... Alopecia !! Menționez că am trecut pe la diverși medici in vederea implantului , iar de fiecare dată mi se spunea același lucru... Zona donatoare mică ..., și pe urmă vorba din popor ... Decât un păr rar...☝️ Am întors net-ul pe dos sperând că îmi voi rezolva problema în vreun fel, pentru că ...mă apăsa, clar..., voiam să-mi dau încrederea de altădată , cu orice preț. Așa am dat peste un reportaj făcut la Cluj , în care era vorba despre o așa zisă micropigmentare a scalpului. Mi s-a părut pe față, totul.., oamenii chiar nu aveau nimic de ascuns... Așa că am trecut la fapte..., am avut o consultație înainte unde mi s-a explicat ce și cum, am făcut și o mică probă ..., totul perfect !! În total am făcut trei ședințe de micropigmentare, unde am jucat un pic cu linia frontală, care după părerea mea este foarte importantă iar după alegerea făcută semnezi..., ceea ce mi se pare foarte corect . Minunea a fost să intru în acel salon și să o cunosc pe Andra !!..., spun minune, pentru că înfățișarea mea..., a luat efect de minune.”
Daniel Lupu
"O profesionistă desăvârșită, Andra mi-a redat încrederea în mine. Sunt o persoana tipicară, perfecționistă și foarte preocupată de aspectul fizic. Pot spune fără să exagerez că rezultatul mi-a depășit așteptările. Deși locuiesc în București, nu regret nici timpul pierdut în cele 3 deplasări în Cluj, nici banii bineînțeles. Sunt printre cei mai bine cheltuiți bani vreodată de mine! Procedura nu este foarte dureroasă. Pe o scara de la 1 la 10 as situa-o undeva pe la 4-5-6 în funcție de sensibilitatea fiecăruia. Salonul este impecabil, Andra lucrează în modul cel mai igienic posibil. Nu știu ce aș mai putea să spun. Poate că îmi pare rău că nu am aflat de ea mai devreme... 🙂 O recomand din toată inima!”
Cătălin Matcaboja
“De când am desoperit situl și am văzut primele poze și filmulețe despre MPS și totodată tehnica punct cu punct aplicată,nu mi-a luat foarte mult timp pentru a mă hotărî să apelez la serviciile oferite de către HairOdot. Pot spune cu mâna pe inimă că este una din bunele decizii pe care le-am luat în viață. Andra este o profesionistă desăvârșită și în același timp un om deosebit care îți oferă toată încrederea de care ai nevoie. Mulțumesc Andra, mulțumesc HairOdot.”
Cătălin Morar
"Am făcut tratamentul de micropigmentare scalp cu rezultate excelente, recomand Hair O’Dot cu toată încrederea, Andra fiind o profesionistă în ceea ce face și o persoană deosebită!"

Dan Heins
"Andra este o profesionistă foarte experimentată , sunt foarte mulțumit de prestația ei!
Și faptul că este singura din România acreditată în acest domeniu spune totul!"
Alex Voicu
"După realizarea a trei ședințe de micropigmentare sunt extrem de mulțumit de rezultat. Nu mă așteptam ca look-ul să pară atât de natural, iar micropigmentarea să se integreze atât de bine cu firele de păr deja existente, atât în ceea ce privește forma cât și culoarea.

Recomand Hair O’Dot și experiența Andrei oricui dorește o astfel de procedură!"

Adi Suciu
“ Un tratament cu rezultate extraordinare, am fost puțin sceptic la început dar după ce m-am documentat foarte bine am descoperit Hair O’Dot iar asta a fost cea mai bună alegere din 2018, vă recomand cu drag!”
Daniel Roșca
“Micropigmentare scalp = tehnica punct cu punct
Andra Dascălu este un om minunat cu o vastă experiență internațională care face totul cu o pasiune extraordinară. Google it!”
Dan Marius Haiduc
“Un loc super profesionist! Mi-am făcut micropigmentarea întregului scalp, iar rezultatul este minunat! Andra este o super profesionistă. Recomand cu încredere tratamentul. Mulțumesc mult Hair O’Dot!”
Cosmin Podar
“ Foarte tare firma, foarte tare Andra! Este o persoană extrem de dedicată meseriei ei, după prima ședință mi-am dat seama că nu are de ce să îmi mai fie frică sau nu, dacă iese bine! Recomand călduros pentru cei care doresc să își facă procedura.”
Lari Gool
“Recomand cu încredere Hair O’Dot totul pare foarte natural. Andra Dascălu este super profesionistă și super talentată. Îmi mulțumesc mie că am ales Hair O’Dot, am făcut cea mai bună alegere, toți cei care aveți nevoie să apeleze la ea, merită încercați și voi și o să vă schimbe viața. Vă salut și mulțumesc încă o dată.”
Viorel Ababei
“Sunt foarte mulțumit,mi-au fost depășite așteptările de rezultatele obținute. Andra este foarte amabilă și foarte atentă la cerințele clientul. Cel mai importat aspect, este sigurul loc din țară unde se face micropigmentare punct cu punct, în toate celelalte locații se folosesc tehnici greșite. Aspectul foliculilor de păr este foarte real. Pigmentul nu își schimbă culoarea în timp. Procedura nu este dureroasă iar rezultatele se văd de la prima sedință. Îi mulțumesc foarte frumos Andrei pentru profesionalismul și căldura cu care m-a tratat.
Recomand cu încredere.”
White S0und
“Bună Andra, bună echipei Hair O’Dot și tuturor persoanelor care suferă de calviție, alopecia sau alte forme de pierdere a părului. Doar aici, cu ajutorul specialistei Andra Dascălu vă puteți reda zâmbetul și încrederea în sine de mult pierdută. Experiența mea în acele sesiuni realizate a fost una nemaipomenită și bogată în informații benefice oricărui client. O atmosferă caldă, primitoare, persoane deschise cu foarte mult bun simț și gata să te ajute în a-ți rezolva problemele. M-am simțit minunat în tot acest timp și voi revenii de fiecare dată, de câte ori va fi nevoie. Cât despre specialista noastră Andra deja știți, nu e nevoie de nici o introducere, este clar cea mai bună, cu o experiență vastă în tehnica SMP, Unica companie din România, deci o recomand cu cel mai mare drag tuturor. Vă pup. Because when you stop & look around, life is pretty amazing. Nothing beats a great SMILE.”
Vlad Moldovanu
“Foarte mulțumit! Cei care aveți nevoie mergeți și faceți procedura cu încredere. Aspect super realist. Durere minimă. Preț extrem de convenabil. Echipă foarte profi cu multă experiență. ”

Facebook

Irina Bișoc
“Experiența mea cu cei de la Hair O’Dot a fost una plăcută. Pe lângă profesionalismul echipei, am apreciat foarte mult atenția care mi s-a acordat ca și client. Rezultatul este vizibil și recomand această procedură!”
Cătălin Andrei
“La Hair O’Dot lucrează profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Andra Dascălu este specialista în micro-pigmentarea scalpului și sunt foarte bucuros că am ales să fac această tehnică. De ce? Pentru că are o vastă experință, dobândită ani la rând în străinătate. Este perfecționistă, are un talent și o răbdare incredibilă, atentă la fiecare detaliu în a așeza pigment cu pigment, pentru a arăta totul ca la carte, precum mi-am dorit. Specialiștii Hair O’Dot au fost primitori, deschiși, mi-au răspuns la toate întrebările pe care le-am adresat. Și nu au fost puține..pentru că fiecare detaliu contează. Unul dintre cele mai importante aspecte este faptul că această tehnică de micro-pigmentare a scalpului se desfășoară în cele mai bune condiții la Hair O’Dot, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Cei din jur sunt uimiți de această tehnică revoluționară, care este pusă cel mai bine în practică de către specialiștii La Hair O’Dot! Recomand cu încredere! ”
Alin Bogdan
“Am finalizat ultima sesiune de curând și sunt foarte impresionat de rezultat. Sunt atât de fericit că am mers mai departe cu ideea de a-mi face tratamentul. Persoanele din jurul meu cărora le-am spus nu le vine să creadă că sunt foliculi pigmentați, arată ca și cum a început să-mi crească părul. La Hair O’Dot au fost foarte primitori și atenți la nevoile mele și Andra Dascălu are într-adevăr un talent incredibil. Excelent și super profesioniști. Recomand cu încredere!”
Kovacs Csaba
“Sunt o persoană care acord o atenție mare imaginii mele, consider acest lucru important și face parte din personalitatea mea. De când am cunoscut-o pe Andra Dascălu (și echipa Hair O’Dot), imaginea mea s-a schimbat în mai bine datorită talentului ei. Am terminat ultima ședință de micropigmentare a scalpului și când mă uit în oglindă zâmbesc, mă simt mult mai tânăr, când îmi văd linia frontală perfectă și foliculii pigmentați cu aspectul natural de foliculi de păr sunt și mai entuziasmat. Vărul meu din Germania mi-a zis că vede o schimbare la mine dar nu știa de unde vine această schimbare pentru că nu ne-am văzut de 8 luni. I-am explicat ce am făcut și a rămas impresionat de această tehnică de micropigmentare, el credea că am foliculi de păr naturali. Andra Dascălu, pot zice, că este 100% profesionistă în această procedură de micropigmentare.
Mă bucur că am cunoscut echipa Hair O’Dot, serviciile lor sunt de tip occidental din toate punctele de vedere, a fost una dintre cele mai bune decizii pe care am făcut-o din viața mea.
Keep up the good job ”

Video

Suntem aici pentru tine!