ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta?

Ne poți scrie pe contact@hairodot.com și îți vom răspunde cât de repede posibil!

 • Toate
 • Tratament
 • Rezultate
 • Post – Tratament

Tratament

Ce este Micropigmentare Scalp?

Micropigmentarea Scalpului (MPS) este una dintre cele mai avansate, non-invazive soluție și cu rezultat vizibil instant. Dacă te confrunți cu calviția, început de chelie, orice tip de alopecie sau ai rămas cu cicatrici sau arsurilor la nivelul scalpului, prin micropigmentare scalp vei căpăta aspectul unui scalp plin proaspăt ras și îți vei recăpăta linia frontală de păr. Tehnica de micropigmentare scalp se realizează prin inserția de pigment în piele cu ajutorul unui micro-ac. Este folosită și cunoscută pe tot mapamondul, fiind considerată una din ultimele soluții reale împotriva pierderii părului.
Micropigmentarea Scalpului este un serviciu specializat, intenționat a fi permanent, de aceea este foarte important să alegeți un specialist cu multă experiență și talent în acest domeniu!

Va crește păr din foliculii pigmentați?

NU! Micropigmentarea Scalpului intră sub umbrela tatuajelor medicale, din foliculii pigmentați nu vor crește fire de păr! De aceea se realizează la persoane care sunt confortabile cu părul ras și doresc un aspect omogen, al unui scalp plin, proaspăt ras. Chiar și așa, Micropigmentarea Scalpului are un impact imens pozitiv în viața persoanei care se confruntă cu un grad avansat de pierdere a părului, fiind chiar singura soluție cu rezultate sigure în cazurile alopeciilor severe!

Se poate realiza tot tratamentul de Micropigmentare Scalp într-o singură Sesiune?

NU.
Capul uman conține în medie 200 de foliculi de păr pe centimetru pătrat.
Deoarece dorim să îți oferim aspectul natural și foliculi care să nu fie diferențiați de cei naturali atunci procesul se realizează în etape, în medie în 2 – 4 sesiuni, de 3-7 ore fiecare, la o distanță de 14-30 de zile între ele.
Folosind un singur ac vom avea precizia fiecărui punct, nu vom supraîncărca pielea cu mai mult pigment decât poate asimila pe sesiune, oferindu-i timpul necesar pentru vindecare.
Vom folosi mai multe nuanțe ale pigmentului analizând nuanța pielii, a foliculilor tăi și modul de retenție a pigmentului în piele.
De la o sesiune la alta îți vei putea definii și tu mai bine stilul, fiindu-ți mult mai ușor să înțelegi cum se așează pigmentul în piele și să decizi forma exactă a liniei frontale, densitatea și intensitatea pe care o dorești ca tratamentul final să o aibă.

Cât costă?

Prețul se stabilește în funcție de gradul de pierdere a părului (evaluare după Scara Norwood), suprafața de lucru, condiția scalpului, tipul tenului, densitatea foliculilor tăi naturali, gradul de dificultate și numărul de sesiuni necesare.
Este diferit pentru fiecare client în parte, de aceea îți recomandăm să completezi formularul cu CONSULTAȚIA GRATUITĂ de pe site și ți se va face o ofertă de preț personalizată pe baza nevoilor tale.

Cât durează să realizezi Micropigmentarea Scalpului?

Pentru un rezultat final sunt necesare 2-4 sesiuni. Fiecare sesiune ia în medie 3-4 ore pentru o calviție normală și 4-7 ore pentru un scalp întreg. Sesiunile se realizează la intervale specifice de timp, primele două la o distanță de 2 săptămâni, iar următoarele la 4-8 săptămâni. Orice nerespectare a planului de tratament influențează calitatea rezultatului final!

Doare să realizezi Micropigmentare Scalp?

Durerea este subiectivă, însă majoritatea clienților au descris durerea din timpul procesului ca una suportabilă, mai mult deranjantă decât durere propriu-zisă. Disconfortul care se resimte pe parcursul tratamentului trece în foarte scurt timp, odată cu extragerea acului din piele.

Aplicați Micropigmentarea Scalpului și pentru părul ținut lung?

La Hair O’DOT lucrăm doar pentru părul păstrat ras permanent, așa cum a fost creată micropigmenatarea scalpului, pentru replicarea foliculilor de păr. Este o decizie personală.

Este Micropigmentarea Scalpului o soluție Permanentă?

Micropigmentarea Scalpului este intenționată a fi permanentă.
Pentru a menține look-ul îți recomandăm un retuș (= 1 singură sesiune) la 4 – 5 ani. Tratamentul este intenționat a fi permanent dacă este și îngrijit corespunzător și dacă se are grijă când capul este expus excesiv la soare deoarece va afecta rezultatul.

Micropigmentarea Scalpului va deteriora firele de păr deja existente?

Nu. Micropigmentarea Scalpului este o procedură non-invazivă, unde pigmentul este aplicat cu grijă în jurul firelor tale de păr, iar adâncimea implantării pigmentului este în stratele de piele superficiale.

Pigmentul va deveni albastru sau verde în timp ca și la tatuajele tradiționale?

NU. Datorită experienței vaste în domeniu, avem toate cunoștințele de realizare a tratamentelor corect. Atât mixul precis al pigmenților pe care îi pregătim pe loc, cât și tehnica pe care o alegem în realizarea tratamentului sunt personalizate în funcție de caracteristicile pielii tale, ceea ce va face ca pigmentul să își păstreze culoarea inițială.
Nuanța pigmentul doar se va deschide în timp de câțiva ani, iar o sesiune de retuș va readuce tratamentul la aspectul inițial!
Toate acestea doar dacă respecți toate instrucțiunile oferite, recomandările specialistului și completezi cu onestitate formularele din timpul Consultației.

Cum Pregătesc Scalpul ÎNAINTE de tratament?

Condiția Scalpului este vitală pentru un tratament impecabil!
În timpul Consultației Gratuite îți evaluăm Scalpul și îți oferim un plan de pregătire al acestuia, alături de produse profesionale gratuite.
Hidratarea Pielii este CRITICĂ! Recomandăm creme de hidratare pe bază de SILICON sau create pentru tatuaje și NU petroleum. Începe să faci asta cu minim 10 zile înainte de Prima Sesiune!
Pentru persoanele care poartă proteză capilară aceasta trebuie scoasă cu minim 1 lună înainte de tratament, iar pielea trebuie lăsată să respire și expusă gradual la soare și exfoliată o dată pe săptămână.
O evaluare personalizată va fi oferită înainte de a începe tratamentul!

Cum aleg forma Liniei Frontale?

Forma Liniei Frontale este o etapă importantă în realizarea acelui look potrivit ție! Considerăm că pe lângă experiența în domeniu a specialistului, este important și talentul artistic al acestuia. La Hair O’Dot îți oferim propria părere despre ce ți s-ar potrivi cel mai bine, dar bineînțeles tu ai ultimul cuvânt în a o personaliza astfel încât să îți facă plăcere să te uiți la ea de fiecare dată. Noi oferim doar linii frontale realiste, cu aspect natural, în funcție de chipul și vârsta ta! Nu realizăm linii drepte sau înghesuite! Linia Frontală se construiește de la o sesiune la alta, iar fiecare detaliu adăugat va face o diferență! Pentru a-ți face o idee de o parte din tipurile de linii realizate la Hair O’DOT, vizualizează Broșura noastră!

Unde este locația cabinetului?

Locația noastră este în Cluj-Napoca. Deoarece rezultatele noastre sunt cele mai avansate din țară, avem clienți din toate orașele și chiar și din afara țării!

Rezultate

Cum arată tratamentul DUPĂ ce se vindecă?

După fiecare sesiune de tratament este normal ca pielea să se înroșească, de aceea îți recomandăm să aduci cu tine o căciulă curată.
Roșeața poate ține până la maxim 3 zile în funcție de sensibilitatea pielii.
Punctele aplicate în timpul tratamentului vor fi mai închise la culoare și un pic mai mari decât foliculii naturali în primele 5-7 zile, după care punctele se vor micșora și culoarea se va deschide.
Poți merge la lucru liniștit chiar de a 2 a zi!

Micropigmentare Scalp Hairodot

Unde găsesc rezultatele voastre Înainte și După Micropigmentare Scalp?

Acestea pot fi vizualizate la secțiunea REZULTATE. Pentru a vedea mereu rezultate noi, urmărește-ne pe platforma de social media preferată! Rezultatele Hair O’Dot sunt cele mai avansate din România, și sunt prezentate clar, atât în poze, video-uri, cât și în Testimoniale!

De ce la alte companii nu găsesc așa de multe rezultate și cele găsite nu sunt clare?

Micropigmentarea Scalpului necesită talent artistic și precizie în a fi executată! Dacă talentul artistic este înnăscut și Andra a fost binecuvântată cu latura ei artistică, tot la fel de importantă este și experiența în domeniu de a folosi tehnica adecvată fiecărui caz în parte. Deoarece avem toată încrederea în rezultatele oferite, acestea sunt prezentate clar și la calitatea cea mai bună. În România suntem singurii care prezintă rezultate video, filmate de aproape!

Post – Tratament

Care sunt instrucțiunile de îngrijire DUPĂ fiecare sesiune?

În primele 5-7 zile după fiecare sesiune de tratament TREBUIE să faci astea:
∙ nu spăla zona tratată
∙ nu tunde/rade zona tratată
∙ nu pune creme sau alte produse pe zona tratată
∙ nu expune scalpul direct în soare
∙ nu transpira excesiv ( în zona scalpului)

Timp de 28 de zile:
∙ Evită sauna, apa din piscine, camerele cu aburi, bazinele cu apă sărată sau mare și expunerea scalpul la un soare puternic.
După cele 7 zile de vindecare uscată folosește produsele Profesionale oferite Gratuit așa cum ți-am explicat.

Pot să acopăr capul după micropigmentare?

Da! După fiecare sesiune, pielea este ușor inflamată și roșie, astfel recomandăm să aduci cu tine o căciulă/șapcă curată. De asemenea, în primele 7 zile poți ține capul acoperit când este soare, dar după, sperăm să te bucuri de noul apect fără căciulă! 😎

Cum va arăta Micropigmentarea Scalpului cu părul cărunt?

Foarte bine! Dacă vei ține ras părul, aceasta se va îmbina foarte bine cu foliculii tăi naturali, deoarece doar pigmentul din firul de păr devine alb/gri, NU și a foliculilor tăi de păr. Iar la retuș, vom potrivi nuanța cu noul aspect al pielii și părului tău! Află mai multe aici.

Pot să îmi las părul mai lung după Micropigmentare Scalp?

În principiu Nu, dacă dorești un rezultat nedetectabil, natural și îngrijit.
Dacă firul de păr este unul subțire și mai deschis ca nuanță poate va necesita să razi părul abia la 2-3 zile, iar dacă firul este subțire și pierderea de păr este omogenă peste tot, atunci se poate rade părul și la 5 zile.
Majoritatea clienților se confruntă cu un grad avansat de pierdere a părului, iar atunci este recomandat să razi părul la maxim 2 zile. Cel mai vizibil va fi în zona coroanei, dacă părul este ținut mai lung!

Cât ține rezultatul?

Micropigmentarea Scalpului este intenționată a fi permanent. După finalizarea pachetului de sesiuni stabilite conform planului, rezultatul va fi unul de durată. Dacă respecți și instrucțiunile de îngrijire și în special protejezi scalpul când soarele este puternic, atunci necesitatea de a realiza câte un retuș va fi la 4-5 ani. În timp, pigmentul se deschide ca și nuanță și ușor își pierde din punctiformitate, de aceea într-o singură sesiune putem readuce aspectul inițial!

Tratament

Ce este Micropigmentare Scalp?

Micropigmentarea Scalpului (MPS) este una dintre cele mai avansate, non-invazive soluție și cu rezultat vizibil instant. Dacă te confrunți cu calviția, început de chelie, orice tip de alopecie sau ai rămas cu cicatrici sau arsurilor la nivelul scalpului, prin micropigmentare scalp vei căpăta aspectul unui scalp plin proaspăt ras și îți vei recăpăta linia frontală de păr. Tehnica de micropigmentare scalp se realizează prin inserția de pigment în piele cu ajutorul unui micro-ac. Este folosită și cunoscută pe tot mapamondul, fiind considerată una din ultimele soluții reale împotriva pierderii părului.
Micropigmentarea Scalpului este un serviciu specializat, intenționat a fi permanent, de aceea este foarte important să alegeți un specialist cu multă experiență și talent în acest domeniu!

Va crește păr din foliculii pigmentați?

NU! Micropigmentarea Scalpului intră sub umbrela tatuajelor medicale, din foliculii pigmentați nu vor crește fire de păr! De aceea se realizează la persoane care sunt confortabile cu părul ras și doresc un aspect omogen, al unui scalp plin, proaspăt ras. Chiar și așa, Micropigmentarea Scalpului are un impact imens pozitiv în viața persoanei care se confruntă cu un grad avansat de pierdere a părului, fiind chiar singura soluție cu rezultate sigure în cazurile alopeciilor severe!

Se poate realiza tot tratamentul de Micropigmentare Scalp într-o singură Sesiune?

NU.
Capul uman conține în medie 200 de foliculi de păr pe centimetru pătrat.
Deoarece dorim să îți oferim aspectul natural și foliculi care să nu fie diferențiați de cei naturali atunci procesul se realizează în etape, în medie în 2 – 4 sesiuni, de 3-7 ore fiecare, la o distanță de 14-30 de zile între ele.
Folosind un singur ac vom avea precizia fiecărui punct, nu vom supraîncărca pielea cu mai mult pigment decât poate asimila pe sesiune, oferindu-i timpul necesar pentru vindecare.
Vom folosi mai multe nuanțe ale pigmentului analizând nuanța pielii, a foliculilor tăi și modul de retenție a pigmentului în piele.
De la o sesiune la alta îți vei putea definii și tu mai bine stilul, fiindu-ți mult mai ușor să înțelegi cum se așează pigmentul în piele și să decizi forma exactă a liniei frontale, densitatea și intensitatea pe care o dorești ca tratamentul final să o aibă.

Cât costă?

Prețul se stabilește în funcție de gradul de pierdere a părului (evaluare după Scara Norwood), suprafața de lucru, condiția scalpului, tipul tenului, densitatea foliculilor tăi naturali, gradul de dificultate și numărul de sesiuni necesare.
Este diferit pentru fiecare client în parte, de aceea îți recomandăm să completezi formularul cu CONSULTAȚIA GRATUITĂ de pe site și ți se va face o ofertă de preț personalizată pe baza nevoilor tale.

Cât durează să realizezi Micropigmentarea Scalpului?

Pentru un rezultat final sunt necesare 2-4 sesiuni. Fiecare sesiune ia în medie 3-4 ore pentru o calviție normală și 4-7 ore pentru un scalp întreg. Sesiunile se realizează la intervale specifice de timp, primele două la o distanță de 2 săptămâni, iar următoarele la 4-8 săptămâni. Orice nerespectare a planului de tratament influențează calitatea rezultatului final!

Doare să realizezi Micropigmentare Scalp?

Durerea este subiectivă, însă majoritatea clienților au descris durerea din timpul procesului ca una suportabilă, mai mult deranjantă decât durere propriu-zisă. Disconfortul care se resimte pe parcursul tratamentului trece în foarte scurt timp, odată cu extragerea acului din piele.

Aplicați Micropigmentarea Scalpului și pentru părul ținut lung?

La Hair O’DOT lucrăm doar pentru părul păstrat ras permanent, așa cum a fost creată micropigmenatarea scalpului, pentru replicarea foliculilor de păr. Este o decizie personală.

Este Micropigmentarea Scalpului o soluție Permanentă?

Micropigmentarea Scalpului este intenționată a fi permanentă.
Pentru a menține look-ul îți recomandăm un retuș (= 1 singură sesiune) la 4 – 5 ani. Tratamentul este intenționat a fi permanent dacă este și îngrijit corespunzător și dacă se are grijă când capul este expus excesiv la soare deoarece va afecta rezultatul.

Micropigmentarea Scalpului va deteriora firele de păr deja existente?

Nu. Micropigmentarea Scalpului este o procedură non-invazivă, unde pigmentul este aplicat cu grijă în jurul firelor tale de păr, iar adâncimea implantării pigmentului este în stratele de piele superficiale.

Pigmentul va deveni albastru sau verde în timp ca și la tatuajele tradiționale?

NU. Datorită experienței vaste în domeniu, avem toate cunoștințele de realizare a tratamentelor corect. Atât mixul precis al pigmenților pe care îi pregătim pe loc, cât și tehnica pe care o alegem în realizarea tratamentului sunt personalizate în funcție de caracteristicile pielii tale, ceea ce va face ca pigmentul să își păstreze culoarea inițială.
Nuanța pigmentul doar se va deschide în timp de câțiva ani, iar o sesiune de retuș va readuce tratamentul la aspectul inițial!
Toate acestea doar dacă respecți toate instrucțiunile oferite, recomandările specialistului și completezi cu onestitate formularele din timpul Consultației.

Cum Pregătesc Scalpul ÎNAINTE de tratament?

Condiția Scalpului este vitală pentru un tratament impecabil!
În timpul Consultației Gratuite îți evaluăm Scalpul și îți oferim un plan de pregătire al acestuia, alături de produse profesionale gratuite.
Hidratarea Pielii este CRITICĂ! Recomandăm creme de hidratare pe bază de SILICON sau create pentru tatuaje și NU petroleum. Începe să faci asta cu minim 10 zile înainte de Prima Sesiune!
Pentru persoanele care poartă proteză capilară aceasta trebuie scoasă cu minim 1 lună înainte de tratament, iar pielea trebuie lăsată să respire și expusă gradual la soare și exfoliată o dată pe săptămână.
O evaluare personalizată va fi oferită înainte de a începe tratamentul!

Cum aleg forma Liniei Frontale?

Forma Liniei Frontale este o etapă importantă în realizarea acelui look potrivit ție! Considerăm că pe lângă experiența în domeniu a specialistului, este important și talentul artistic al acestuia. La Hair O’Dot îți oferim propria părere despre ce ți s-ar potrivi cel mai bine, dar bineînțeles tu ai ultimul cuvânt în a o personaliza astfel încât să îți facă plăcere să te uiți la ea de fiecare dată. Noi oferim doar linii frontale realiste, cu aspect natural, în funcție de chipul și vârsta ta! Nu realizăm linii drepte sau înghesuite! Linia Frontală se construiește de la o sesiune la alta, iar fiecare detaliu adăugat va face o diferență! Pentru a-ți face o idee de o parte din tipurile de linii realizate la Hair O’DOT, vizualizează Broșura noastră!

Unde este locația cabinetului?

Locația noastră este în Cluj-Napoca. Deoarece rezultatele noastre sunt cele mai avansate din țară, avem clienți din toate orașele și chiar și din afara țării!

Rezultate

Cum arată tratamentul DUPĂ ce se vindecă?

După fiecare sesiune de tratament este normal ca pielea să se înroșească, de aceea îți recomandăm să aduci cu tine o căciulă curată.
Roșeața poate ține până la maxim 3 zile în funcție de sensibilitatea pielii.
Punctele aplicate în timpul tratamentului vor fi mai închise la culoare și un pic mai mari decât foliculii naturali în primele 5-7 zile, după care punctele se vor micșora și culoarea se va deschide.
Poți merge la lucru liniștit chiar de a 2 a zi!

Micropigmentare Scalp Hairodot

Unde găsesc rezultatele voastre Înainte și După Micropigmentare Scalp?

Acestea pot fi vizualizate la secțiunea REZULTATE. Pentru a vedea mereu rezultate noi, urmărește-ne pe platforma de social media preferată! Rezultatele Hair O’Dot sunt cele mai avansate din România, și sunt prezentate clar, atât în poze, video-uri, cât și în Testimoniale!

De ce la alte companii nu găsesc așa de multe rezultate și cele găsite nu sunt clare?

Micropigmentarea Scalpului necesită talent artistic și precizie în a fi executată! Dacă talentul artistic este înnăscut și Andra a fost binecuvântată cu latura ei artistică, tot la fel de importantă este și experiența în domeniu de a folosi tehnica adecvată fiecărui caz în parte. Deoarece avem toată încrederea în rezultatele oferite, acestea sunt prezentate clar și la calitatea cea mai bună. În România suntem singurii care prezintă rezultate video, filmate de aproape!

Post – Tratament

Care sunt instrucțiunile de îngrijire DUPĂ fiecare sesiune?

În primele 5-7 zile după fiecare sesiune de tratament TREBUIE să faci astea:
∙ nu spăla zona tratată
∙ nu tunde/rade zona tratată
∙ nu pune creme sau alte produse pe zona tratată
∙ nu expune scalpul direct în soare
∙ nu transpira excesiv ( în zona scalpului)

Timp de 28 de zile:
∙ Evită sauna, apa din piscine, camerele cu aburi, bazinele cu apă sărată sau mare și expunerea scalpul la un soare puternic.
După cele 7 zile de vindecare uscată folosește produsele Profesionale oferite Gratuit așa cum ți-am explicat.

Pot să acopăr capul după micropigmentare?

Da! După fiecare sesiune, pielea este ușor inflamată și roșie, astfel recomandăm să aduci cu tine o căciulă/șapcă curată. De asemenea, în primele 7 zile poți ține capul acoperit când este soare, dar după, sperăm să te bucuri de noul apect fără căciulă! 😎

Cum va arăta Micropigmentarea Scalpului cu părul cărunt?

Foarte bine! Dacă vei ține ras părul, aceasta se va îmbina foarte bine cu foliculii tăi naturali, deoarece doar pigmentul din firul de păr devine alb/gri, NU și a foliculilor tăi de păr. Iar la retuș, vom potrivi nuanța cu noul aspect al pielii și părului tău! Află mai multe aici.

Pot să îmi las părul mai lung după Micropigmentare Scalp?

În principiu Nu, dacă dorești un rezultat nedetectabil, natural și îngrijit.
Dacă firul de păr este unul subțire și mai deschis ca nuanță poate va necesita să razi părul abia la 2-3 zile, iar dacă firul este subțire și pierderea de păr este omogenă peste tot, atunci se poate rade părul și la 5 zile.
Majoritatea clienților se confruntă cu un grad avansat de pierdere a părului, iar atunci este recomandat să razi părul la maxim 2 zile. Cel mai vizibil va fi în zona coroanei, dacă părul este ținut mai lung!

Cât ține rezultatul?

Micropigmentarea Scalpului este intenționată a fi permanent. După finalizarea pachetului de sesiuni stabilite conform planului, rezultatul va fi unul de durată. Dacă respecți și instrucțiunile de îngrijire și în special protejezi scalpul când soarele este puternic, atunci necesitatea de a realiza câte un retuș va fi la 4-5 ani. În timp, pigmentul se deschide ca și nuanță și ușor își pierde din punctiformitate, de aceea într-o singură sesiune putem readuce aspectul inițial!

TRANSFORMARE

Micropigmentare Scalp Scalp Micropigmentation
Micropigmentare Scalp Chelie Barbati
cicatrici implant de par micropigmentare scalp
cicatrici implant de par micropigmentare scalp
micropigmentare scalp scalp micropigmentation chelie barbati
chelie barbati micropigmentare scalp

PROGRAMEAZĂ-TE LA O CONSULTAȚIE GRATUITĂ

  Tipuri de fișiere acceptate: jpeg, jpg, png, gif. Dimensiunea maximă a fișierului: 5MB.
  green success check

  Ai facut o alegere fantastica pentru tine!

  Vei primi mai multe notificari pe email cu statusul programarii si alte instructiuni de finalizare.

  Pași de urmat

  1. Trimite câteva poze clare față-spate Scalp pentru OFERTA de PREȚ!
  2. Vizualizează secțiunea de Întrebări Frecvente pentru a primi răspunsul la întrebarea ta!
  3. Scrie întrebarea la care nu ai găsit răspuns și în cel mai scurt timp îți voi răspunde!

  Nota:
  Pozele trebuie făcute când părul este ras sau foarte scurt.
  Acestea pot fi trimise și pe WhatsApp.