Politica prelucrării datelor cu caracter personal

Hairodot își ia angajamentul să îți protejeze confidențialitatea pentru a ne asigura că ai o experiență online în siguranță.

Politică de confidențialitate împreună cu orice alt document la care se referă își dorește să explice bazele pe temeiul cărora noi colectăm sau ne sunt oferite date cu caracter personal, atât prin intermediul acestui site și a adreselor de email contact@hairodot.com.

Vă rugăm să citiți cu atenție pentru a înțelege practicile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal.

Politica noastră de confidențialitate este în conformitate cu politicile GDPR (Regulation EU 2016/679) și explică cum procesăm informația și natura relațiilor dintre noi și persoanele care accesează broșura noastră sau ne contactează online.

Date pe care le procesăm și scopul procesării

Colectăm informații despre cei care accesează website-ul nostru dar și date personale cum ar fi numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, orașul de proveniență, modul de informare cu privire la noi, ora și ziua disponibilității tale de a vizita compania.

Informațiile pe care le colectăm automat despre hardware-ul și software-ul calculatorul tău includ: adresa ta IP, tipul de browser, paginile accesate de pe acest website, timpul accesării și referirile adreselor website. Acestea servesc pentru operațiunile serviciilor oferite, pentru menținerea calității serviciilor, securității și oferă o statistică generală cu privire la utilizarea website-ul Hairodot.

Datele introduse pentru accesarea broșurei, calendarului și cele pentru contact

Procesăm doar datele care ne sunt oferite de utilizatori în vederea înțelegerii modului de interes manifestat față de serviciile noastre și din partea cui vine, a dezvoltării și îmbunătățirii serviciului, furnizarea de răspunsuri la solicitări, pentru confirmarea sau programarea unei viitoare vizite la salon sau pentru a te putea contacta : numele, adresa de email, numărul de telefon, orașul de proveniență și modul de informare cu privire la noi, ora și ziua disponibilității tale de a vizita compania. Acestea sunt obținute fie prin completarea formularului de vizualizare a broșurei online, a calendarului, fie pe email la contact@hairodot.com. Prin furnizarea informațiilor tale de contact îți exprimi acordul pentru a fi contactat telefonic sau prin email.

Datele pe care ni le oferi sunt procesate într-o manieră sigură și în conformitate cu legea, fiind folosite doar în scopurile menționate în această politică de confidențialitate. Datele obținute sunt considerate ca fiind confidențiale și vor fi procesate, folosite și dezvăluite doar în scopul de a stabili o programare de către responsabilul nostru de call center. De asemenea, adresa de email va folosi pentru trimiterea de informații cu privire la programări sau anunțuri și noutăți cu privire la serviciul nostru și cererea de feedback după finalizarea tratamentelor. Toate datele vor fi procesate într-o manieră ce respectă prevederile GDPR și nu vor fi împărtășite cu nici un alt terț. Datele de contact vor fi ținute doar atâta timp cât ele sunt relevante pentru realizarea tratamentelor și a retușurilor sau a procesului de informare prin newsletter sau până ceri ștergerea lor.

Odată ce înregistrezi informația folosind website-ul nostru, fie folosind una din adresele de email sau formularul broșurei, ești de acord să fii contactat de un membru al echipei noastre pentru a fi informat cu privire la serviciile noastre sau pentru a stabili o programare.

Control al datelor

Informații cu caracter personal

Ai dreptul să fii informat în legătură cu orice informație cu caracter personal legată de tine ce este procesată de către noi și ai de asemenea dreptul la rectificare, ștergere sau restricție a procesării.

Imaginile cu rezultatele obținute în urma tratamentului efectuat la salon sunt publicate numai în urma exprimării consimțământului de către client. Dacă te-ai răzgândit cu privire la publicarea unei imagini ce vizează cazul tău, ne poți contacta oricând pentru modificarea sau ștergerea acestora.

Pentru a face acest lucru te rog să ne contactezi folosind adresa de email contact@hairodot.com.

Te rugăm să iei la cunoștință că dacă tu în mod direct dezvălui informații cu caracter personal sau informații personale confidențiale prin mesaje publice pe platformele Hairodot sau pe blog, aceste informații ar putea fi colectate și folosite de alții.

Site-urile Hairodot vor desecretiza informațiile tale personele, fără înștiințare, doar dacă este solicitat în baza și în prevederile legale și ca urmare a unor cereri expres formulate ale Parchetului, Poliției, Instanțelor Judecătorești și altor organe abilitate ale statului sau datorită actului de bună credință că o astfel de măsură este necesară pentru: (1) a fi în conformitate cu decretele legilor sau supunerii procedurii legale executată asupra companiei Hairodot sau asupra site-ului; (2) a proteja și apăra drepturile și proprietățile companiei Hairodot; și (3) a acționa de urgență conform circumstanțelor pentru a proteja siguranța personală a utilizatorilor companiei Hairodot, sau a publicului.

Drepturile Participanților

Dreptul la acces

Ca și participant la completarea formularului de accesare a broșurei poți să ne contactezi pentru a obține confirmarea faptului că procesăm sau nu procesăm datele tale. Pentru a face acest lucru te rugăm să ne contactezi la contact@hairodot.com cu orice fel de întrebări.

Dreptul de a retrage consimțământul

În cazul în care datele tale sunt procesate, îți poti retrage oricând consimțământul contactându-ne. Retragerea acordului sau consimțământului prelucrării datelor tale personale are ca efect încetarea comunicărilor și prelucrării, precum și a colaborării. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Dreptul la rectificare

Ca și participant ai dreptul de a rectifica date incomplete sau informații greșite pe care le avem despre tine. Poți să soliciții separat să cunoști dacă datele sunt prelucrate sau nu, iar în cazul afirmativ, poți solicita accesul la acestea, precum și anumte informații despre acestea. Trebuie să cunoști faptul că orice rectificare se va putea face într-o perioadă de minim o lună, dar, în condiții speciale acest termen poate fi extins la două luni, situație în care vei fi informat cu privire la prelungire.

Dreptul de a nu fi de acord

În cazul în care datele tale sunt procesate, ca și participant ai dreptul de a nu fi de acord în orice moment cu procesarea datelor tale. Se aplică doar pentru situațiile sau cazurile particulare în care te aflii; reprezintă dreptul tău de a solicita să nu fie prelucrate datele tale în scopul creării de profiluri. Excepție de la această regulă face situația în care există motive legitime care prevalează asupra dreptului tău la opoziție, cum ar fi: constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță, al tău sau al altui utilizator.

Dreptul de a restricționa procesarea

Ca și participant ai dreptul de a obține de la noi o restricționarea a procesării datelor tale personale, așa cum este prevăzut în legea protecției datelor cu caracter personal. Rectificarea datelor incorecte sau inexacte, poți solicita să se restricționeze accesul la acestea în perioada necesară verificării datelor și rectificării. În cazul în care descoperi că prelucrarea este ilegală, dar totuși nu dorești ștergerea datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor. Dacă societatea noastră nu mai are nevoie de datele personale sau s-a împlinit termenul de stocare, însă dorești să le păstrăm pentru a le utiliza la o acțiune în instanță. În cazul în care ești împotriva prelucrării, în continuare, poți solicita restricționarea accesului la datele tale personale atât timp cât verificăm dacă drepturile noastre legitime ca operatori prevalează asupra dreptului tău de a te opune prelucrării; de asemenea, dacă există situația ridicării restricției la prelucrare, vei fi informat în timp util.

Dreptul la portabilitatea datelor

Ca și participant ai dreptul de a primi de la noi datele tale personale într-o manieră structurată, folosită în mod comun și într-un format ce poate fi citit de către o mașină și să transmiți în mod independent aceste date terților, în cazul în care procesarea se bazează pe consimțământul tău și se realizează în mod automat.

Dreptul la ștergerea datelor

Ca și participant ai dreptul ca datele tale personale pe care le procesăm să fie șterse din sistemul nostru. S-ar putea să nu putem să ștergem în mod imediat datele pe care le deținem în serverele noastre și sistemele de backup. Aceste copii ale datelor tale personale vor fi șterse în cel mai scurt timp posibil. Situațiile în care nu avem obligația de a da curs cererii tale de a-ți șterge datele personale sunt: exercitarea dreptului la libera exprimare și la informare; respectarea unei obligații legale; motive de interes public, în domeniul sănătății publice; scopuri de arhivare în interes public, cercetarea științifică sau istorică ori în scopuri statistice; constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Cum îți poți folosi drepturile

Pentru a exercita oricare dintre drepturile menționate mai sus trebuie mai întâi să ne trimiți un email la adresa de email pe care o poți găsi în secțiunea contact. S-ar putea să avem nevoie de anumite informații adiționale pentru a-ți confirma identitatea. De asemenea, putem să refuzăm cererile care sunt repetitive în mod nerezonabil, excesive sau nefondate.

Securitatea Datelor

Securitatea Datelor este extrem de importantă pentru noi, de aceea folosim proceduri, metode și măsuri administrative pentru a ne asigura că toate datele colectate sau procesate sunt ținute în siguranță. Analizăm și îmbunătățim aceste procese în mod regulat deși ar trebui luat în considerare că, deși implementăm măsuri care să protejeze datele cu caracter personal, nici un sistem de Securitate nu este 100% sigur. Acesta este motivul pentru care nu putem garanta faptul că toate datele pe care ni le transmiteți pe internet sau care sunt depozitate în sistemul nostru sunt complet securizate în fața oricărui fel de intruziune. Dispunem de asemenea de protocolul de criptare Secure Socket Layer (SSL), marcat cu simbolul lăcățel.

Schimbări la politica de confidențialitate

Ocazional vom face schimbări la politica noastră de confidențialitate. Dacă aceste schimbări sunt semnificative vom posta o notificare pe website-ul nostru deși recomandăm să verificați politica noastră de confidențialitate în mod regulat.

Contact

Dacă aveți orice fel de întrebări legate de felul în care informația este procesată, te rugăm să ne contactezi la contact@hairodot.com.

Piața 1 Mai, nr. 4-5, Cluj Napoca, 400000, Cluj, România, tel. 0749 974 402.