Ce este MPS?

Micropigmentarea Scalpului (MPS) este una dintre cele mai avansate, non-invazive soluție și cu rezultate garantate în cazul calviției, oricărui tip de alopecie și pentru camuflarea cicatricilor sau arsurilor la nivelul scalpului, atât la bărbați cât și la femei. Este folosită și cunoscută pe tot mapamondul, fiind considerată ultima tendință împotriva pierderii părului.

Care sunt motivele pentru a alege Micropigmentarea?

Deoarece îți oferă aspectul natural al părului proaspăt ras, ceea ce nimeni nu va contesta a fi altfel, nici chiar persoanele apropiate conform statisticilor. Este o soluție eficientă fără reacții adverse sau perioade de recuperare. Prin MPS obții restaurarea liniei părului cu un aspect natural, camuflarea permanentă pentru toate formele de alopecia, a părului rar, calviției coroanei, începutului de chelie sau dispariția liniei de păr. Se poate reduce semnificativ impactul vizual al cicatricilor și arsurilor. Tratamentul îți aduce o creștere a încrederii și a respectului de sine și îți oferă un aspect întinerit ușor de întreținut și permanent.

Pentru realizarea acestui tratament se folosește un ac micro și pigmenți, special creați pentru a replica exact aspectul folicului de păr. Bineînțeles această procedură este considerată o artă la nivel mondial atunci când tehnicianul este o persoană cu o experiență vastă și un training autorizat de companii specializate strict pe acest domeniu. Rezultatul final este unul natural și personalizat, ținând cont de fizionomia fiecărui doritor.

La Hair O’Dot oferim ceea ce este considerat ca fiind cel mai bun tratament disponibil în lume, astăzi, folosind doar pigmenți naturali și echipamente de ultimă oră pentru a obține rezultate deosebite cu aspect natural. Deoarece pigmentul folosit este non-acrilic și organic, permite organismului să se vindece mai repede și să mențină culoarea mai bine.

Micropigmentarea scalpului nu necesită întreținere continuă și nu duce la un stil de viață strict sau cu restricții zilnice. Tratamentul reproduce aspectul unui scalp proaspăt ras, proaspăt ieșit din frizerie. Hair O’Dot vă permite să vă personalizați pe deplin tratamentul, cu informații despre designul liniei frontale, preferințele stilului și obiectivele finale. Micropigmentarea scalpului este uneori menționată ca un tatuaj pentru păr, tatuaj pe cap, tatuaj pe scalp, tatuaj pe chelie, micropigmentare, pigmentare scalp/calviție sau MPS.
Indiferent de cauza pierderii părului, alopecia, vârstă, stres, genetic, cicatrici din operații sau accidente, micropigmentarea scalpului este soluția. Soluțiile tradiționale, transplantul de păr, pudrele de camuflare sau perucile/protezele capilare nu vă scapă de griji, nu sunt permanente și necesită întreținere constantă.
Specialista noastră are cel mai înalt nivel care se poate obține în acest domeniu la nivel internațional și cunoaște faptul că nu toți foliculii naturali cresc în aceeași direcție, astfel replicând forma naturală a creșterii părului. De asemenea, foliculii de păr nu au aceleași nuanțe de negru – de aceea specialista noastră va folosi 3 – 4 nuanțe pentru cel mai realistic rezultat.

 

 

Chiar dacă chelia nu poate fi vindecată, cu ajutorul micropigmentării scalpului ea poate fi camuflată.

Capul unui om are în medie 200 de fire de păr pe centimetru pătrat. Când apare căderea părului poate fi un moment dramatic, îmbătrânirea prematură atât la bărbați cât și la femei poate afecta încrederea și spiritul. Prin MPS se poate recreea întregul aspect ai foliculilor pierduți.

Pentru a ajunge la numărul de foliculi naturali, micropigmentarea scalpului se realizează, în mod normal, pe parcursul a trei ședințe, cu o durată de 2-4 ore la fiecare ședință. Acest proces ajută la vindecarea corectă și la o schimbare subtilă dar de impact.

După realizarea tratamentului, roșeața și inflamația dispar în 24-72 ore. După finalizarea sesiunilor necesare și după vindecarea completă, rezultatele obținute vor fi strâns legate de condiția pielii, sistemul imunitar și de urmărirea indicațiilor post-tratament.