Termeni și Condiții

Condiții de folosire

Prin utilizarea și accesarea website-ului nostru, accepți aceste condiții în totalitate, care sunt condițiile de utilizare a website-ului. Dacă nu ești de acord cu acești termeni legali sau dacă ești de acord doar parțial cu ei, nu trebuie să accesezi acest website.

Licența de a folosi website-ul

Noi și licențiatorii deținem drepturile proprietății intelectuale de pe website și a materialelor de pe website, toate aceste drepturi sunt rezervate.

Conținutul tuturor informațiilor de pe site sau din aplicații care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric, conținutul oricărui e-mail transmis de către Hairodot prin mijloacele electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, conținutul informațiilor legate de serviciile, produsele, evenimentele, noutățile, ofertele speciale, și/sau tarifele practicate de Hairodot într-o anumită perioadă și conținutul incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe website, sunt proprietatea exclusivă a Hairodot, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

Poți vizualiza, descărca doar cu scopul memorării în cache și lista pagini de pe website numai în scopuri personale și non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile Documentului, cu restricțiile care sunt prezentate mai jos sau în alte părți ale condițiilor de folosire.

Nu ai voie să:

Republici/ reeditezi, modifici, expui și/sau alterezi materiale și conținutul de pe acest website (inclusiv republicarea/reeditarea pe un alt site).

Vinzi, închiriezi sau să acorzi sublicențe a materialului de pe website.

Să afișezi orice fel de material de pe website în mod public.

Să reproduci, duplici, copiezi sau să exploatezi în orice fel materialul de pe website-ul nostru în scop comercial.

Să redistribui material de pe website cu excepția celor a căror conținut este făcut în mod expres disponibil pentru redistribuire.

Utilizări acceptabile

Nu ai voie să folosești website-ul nostru sub nici o formă sau condiție care cauzează, sau ar putea cauza daune website-ului sau incapacitatea website-ului de a fi disponibil sau de a fi accesat; sau în orice mod care este ilegal, ilicit, fraudulos sau dăunător, sau în conexiune cu orice scop sau activitate este ilegal, ilicit, fraudulos sau dăunător.

Nu ai voie să folosești website-ul nostru pentru a copia, stoca, găzdui, transmite, trimite, folosi, publica sau distribui orice fel de material care conține sau este asociat cu orice fel de spyware, virus de calculator, cal Trojan, worm, keystroke logger, rootkit sau alte softuri pentru calculator virusate.

Nu ai voie să realizezi nici un fel de activități sistematice sau automate de colectare a datelor.

Nu ai voie să te folosești de website-ul nostru pentru nici o activitate ce are legătură cu marketing-ul, fără acordul scris expres al nostru.

Orice Conținut la care îl ai și/sau obții acces prin orice mijloc, se află sub incidenta Documentului, în cazul în care Conținutul nu este însoțit de un acord de utilizare specific și valid încheiat între Hairodot și tine, și fără nicio garanție implicit sau expres formulată din partea Hairodot cu referire la acel Conținut.

Nici un Conținut sau material trimis către tine, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobândit de tine prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea Hairodot și/sau al angajatului/presupusului Hairodot care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care acesta există, față de respectivul conținut.

Garanții limitate

Nu garantăm pentru exhaustivitatea și precizia informațiilor publicate pe acest website; nici nu ne luăm angajamentul de a asigura că website-ul rămâne disponibil sau că materialul de pe website este actualizat. Nu încurajăm folosirea informațiilor în alt sens decât cel informativ, dat fiind că acestea sunt protejate de dreptul de autor.

Proprietarul website-ului își poate revizui informația de pe site în orice moment, fără o notificare prealabilă, ești obligat să accepți aceste modificări și să le iei la cunoștință. Pentru acest lucru vizitează frecvent pagina de Termeni și Condiții, dar și pagina de Protecția datelor cu caracter personal.

Hairodot poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite justificarea atitudinii sale, să îți suspendăm sau să îți interzicem accesul la conținutul website-ului www.hairodot.com sau doar o parte a acestui conținut. În cazul în care administratorii website-ului îți vor interzice accesul, nu vei fi îndreptățit la primirea niciunei despăgubirii.

Website-ul www.hairodot.com poate găzdui legături/link-uri către alte site-uri world wide web sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora. Hairodot nu îți asumă responsabilitatea pentru nicio pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-uri sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Nu răspundem pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării website-ului, precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afișate pe acesta.

Servicii

Formularele online a fost creat pentru a fi folosit pentru programarea consultației gratuite la salon sau pentru orice întrebare și informație cu privire la serviciile disponibile.

Completarea și trimiterea datelor tale prin calendarul online nu garantează programarea consultației. Vizita ta la salon este programată doar în momentul confirmării acesteia de către companie.

Tratamentele sunt prezentate cu titlu informativ.

Rezultatele obținute în urma tratamentelor sunt prezentate cu titlu informativ pentru o mai bună înțelegere a procedurilor și tratamentelor de micropigmentare.

Rezultatele tratamentelor pot să difere în cazul tău și pot fi influențate de: sistemul tău imunitar, de starea ta de sănătate, de condiția pielii scalpului, de reacția organismului tău, de eventuale tratamente medicamentoase, de alte afecțiuni sau de modul de respectare a recomandărilor oferite.

Programul de lucru poate suferi modificări fără notificare prealabilă în funcție de disponibilitatea specialistului. Din acest motiv îți recomandăm ca vizita ta la salon să fie făcută pe bază de programare.

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.

Pentru a vă asigura că ați luat la cunoștință noii termeni, vizitați frecvent pagina de termeni și condiții, dar și pagina de protecție a datelor cu caracter personal.