back icon black

Micropigmentare Scalp chiar îți schimbă viața?

clock icon 3 min
 / 16 aprilie 2024
Micropigmentare Scalp chiar îți schimbă viața?

Fiecare în viață își are propriile priorități. Pentru unii sunt banii, pentru alții sănătatea sau familia. Ce este important pentru noi este ceea ce ne aduce satisfacție și bucurie în viață. Dar cu toții putem fi de acord că indiferent de priorități, un lucru este important pentru fiecare dintre noi. Vrem să avem încredere în noi. Ce contribuie la încredere este în mare parte și faptul cum arătăm, cum ne percepem sau cum credem că ne văd alții.

Cum poate ajuta Micropigmentarea Scalpului?

Micropigmentarea Scalpului nu te va scăpa de anxietăți sau probleme, nu îți va aduce miracole în viața, dar va avea un impact pozitiv asupra vieții tale, te va motiva să produci tu schimbări pe care le dorești în viața, luându-ți o grijă de pe suflet. Nu te vei mai simți ca și persoana care nu mai are păr, ci ca și persoana care a luat decizia să își țină părul scurt. Și asta face diferența!

De multe ori, societatea nu te lasă ca bărbat să îți arăți nemulțumirea față de fizicul tău, trebuie să te îmbărbătezi singur în astfel de situații. Micropigmentarea Scalpului a fost creată ca și o soluție permanentă și subtilă care să producă schimbarea care o vrei, fără a fi invazivă. Așa că lasă Micropigmentarea Scalpului să fie intensificatorul aspectului tău fizic și a încrederii în tine.

Dar ca acest lucru să se concretizeze nu uita să te documentezi și să pui cele mai importante întrebări:

 • Cine este Specialistul care va realiza tratamentul?
 • Ce experiență are în domeniu?
 • Care este portofoliul lui de clienți, poze cât și video-uri?
 • Ce încredere îmi oferă?

Deci Micropigmentare Scalp chiar îți poate schimba viața? Mai jos puteți citi testimonialul unui client din Anglia care povestește ce a însemnat MPS-ul pentru el: 

”I have to admit apart from the the Birth of my children this has to be one of the best things I have ever done for myself lol . I had 2 original sessions and a small alterations in 2014 .I only told my wife and a close friend. Nobody has said boo to me about it. It’s such an amazing treatment. Such a confidence boost. After a few years I went back for a refresh which was in April past. I had a touch up with Andra who is a magician of smp. Such a talented girl and genuine at that. She loves what she does and made me feel totally at ease. My advise would be listen to what she says.” 

Alex

La Hair O’Dot avem o experiență în domeniu de peste 10 ani! Calitatea în tot ceea ce facem este foarte importantă, pentru că înțelegem ce înseamnă pentru tine această schimbare!

PROGRAMEAZĂ-TE LA O CONSULTAȚIE GRATUITĂ

  Tipuri de fișiere acceptate: jpeg, jpg, png, gif. Dimensiunea maximă a fișierului: 5MB.
  green success check

  Ai facut o alegere fantastica pentru tine!

  Vei primi mai multe notificari pe email cu statusul programarii si alte instructiuni de finalizare.

  Pași de urmat

  1. Trimite câteva poze clare față-spate Scalp pentru OFERTA de PREȚ!
  2. Vizualizează secțiunea de Întrebări Frecvente pentru a primi răspunsul la întrebarea ta!
  3. Scrie întrebarea la care nu ai găsit răspuns și în cel mai scurt timp îți voi răspunde!

  Notă:
  Pozele trebuie făcute când părul este ras sau foarte scurt.
  Acestea pot fi trimise și pe WhatsApp.