back icon black

Prima Conferință Micropigmentare Scalp Internațională

clock icon 5 min
 / 14 mai 2017
Prima Conferință Micropigmentare Scalp Internațională

Meeting of Minds, prima conferință de micropigmentare a scalpului, a avut loc la mijlocul lunii mai 2017 în Leeds, Marea Britanie și ca o companie ce dorește să învețe, să se dezvolte și să ofere servicii de ultimă oră, am fost și noi prezenți. Și am fost singurii specialiști din România la acea conferință, deoarece în România încă nu era cunoscută această tehnică!

Participanți la Conferința de Micropigmentare Scalp

Cei peste 80 de participanți, veniți din toate colțurile lumii, Australia, America, Belgia, Canada, Costa Rica, Irlanda și bineînțeles și România au venit cu același scop, să învețe și să împărtășească cunoștințe. Au avut loc mai multe prezentări cum ar fi cele legate de transplantul de păr, prezentare realizată de Caitlin James din Australia, legată de metodele și beneficiile acestui tratament dar și a urmărilor acestuia, cum ar fi cicatricile și cum ar putea fi foarte ușor mascate de Micropigmentarea Scalpului. Sesiuni live, o comparație între micropigmentare și tricopigmentare (un proces semipermanent cu o durată a tratamentului între 6 luni și un an). Dar și o prezentare foarte detaliată realizată de Matthew Joseph, unul din cei mai talentați tehnicieni în Micropigmentarea Scalpului din America, care și-a divulgat din secretele care îl mențin în poziția de top din New York.

Meeting of Minds a fost prima conferință de acest gen la nivel Internațional! Aceasta a adunat profesioniști din întreaga lume în aceeași încăpere pentru a face schimb de informații și am avut deosebita plăcere de a fi prezenți alături de ei, cunoscându-i pentru prima dată sau reîntâlnindu-ne cu vechi prieteni din acest domeniu.

PROGRAMEAZĂ-TE LA O CONSULTAȚIE GRATUITĂ

  Tipuri de fișiere acceptate: jpeg, jpg, png, gif. Dimensiunea maximă a fișierului: 5MB.
  green success check

  Ai facut o alegere fantastica pentru tine!

  Vei primi mai multe notificari pe email cu statusul programarii si alte instructiuni de finalizare.

  Pași de urmat

  1. Trimite câteva poze clare față-spate Scalp pentru OFERTA de PREȚ!
  2. Vizualizează secțiunea de Întrebări Frecvente pentru a primi răspunsul la întrebarea ta!
  3. Scrie întrebarea la care nu ai găsit răspuns și în cel mai scurt timp îți voi răspunde!

  Notă:
  Pozele trebuie făcute când părul este ras sau foarte scurt.
  Acestea pot fi trimise și pe WhatsApp.