Bine ați venit!

Hair O’Dot® s-a născut din pasiunea pentru Micropigmentarea Scalpului și din dorința de a oferi rezultate reale și de calitate în societatea din România. Înțelegem cât de semnificativă poate fi pentru tine pierderea părului, căderea părului, calviția sau chelia, de aceea am dorit să aducem și în România această tehnică revoluționară.

sign

2014

Andra, lucrând din 2014 în acest domeniu, în Anglia, New York și Dubai a garantat sutelor de clienți tratamente de cea mai înaltă calitate. De aici s-a născut și ideea Hair O’Dot®, să oferim servicii de cea mai înaltă calitate tuturor persoanelor care se confruntă cu pierderea părului și care doresc un rezultat natural, realizat din pasiune.

Misiunea noastră

Când vine vorba de aspectul nostru, cu siguranță ne dorim calitate, în primul rând.
Prin promisiunea de a pune calitatea serviciilor noastre pe primul loc, și de a oferi aceleași servicii ca cele din New York sau Dubai, ne propunem să schimbăm vieți, să vedem clienții mulțumiți și că într-adevăr am adus o schimbare pozitivă în viața lor.

Calitate 100%

Când vine vorba de calitatea serviciilor de Micropigmentarea Scalpului, de atenția la detalii și la calitatea materiilor prime pe care le folosim, la tehnicile avansate învățate zi de zi de atâția ani și a aparaturii de ultim moment, suntem și ne propunem să rămânem prima companie de Micropigmentarea Scalpului la standarde internaționale din România.