Andra Dascălu este specialista noastră în Micropigmentarea Scalpului de la Hair O’Dot. Are o experiență de viață vastă, a studiat în București, Cluj-Napoca, Italia și Coreea de Sud. Mai apoi a lucrat în București, Washington DC și Dubai, la hoteluri de lux, unde a învățat ce înseamnă calitatea muncii și importanța serviciilor oferite clienților.

Astfel, datorită calităților și abilităților ei aparte a fost angajată la compania care a inovat serviciile de Micropigmentarea Scalpului la nivel internațional. A fost instruită și angajată imediat la sediul central al companiei, în Birmingham, Marea Britanie. Aici a fost angajată trei ani, unde a realizat sute de tratamente, mii de sesiuni clienților. Aceștia o recomandă cu drag și îi laudă munca de calitate online, pe forumurile de specialitate din Anglia. Datorită talentului și pasiunii sale a fost promovată ca și trainer în cadrul companiei și a fost trimisă la New York și Dubai pentru a instrui noi angajați și a realiza magia ei pe clienții străini.

În tot acest timp și-a creat un portofoliu imbatabil de clienți mulțumiți care confirmă pentru calitatea muncii sale. Datorită portofoliului creat, a cunoștințelor în domeniu și a serviciilor oferite i-a fost acordată diploma de Nivelul 4 în Micropigmentarea Scalpului, oferită de guvernul Marii Britanii, cel mai înalt nivel care se acordă în acest domeniu la nivel internațional.

Datorită acestei distincții, Andra Dascălu este singura din țară care deține această diplomă. Prin realizările, cunoștințele, talentul și pasiunea ei, munca i-a fost recunoscută, astfel atestând faptul că este cea mai bună în domeniul din Europa de Est, doar la Hair O’Dot, prima companie de Micropigmentarea Scalpului la standarde internaționale din România.

Certificate